Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο.Ε.Ε. ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ «ΕΠΕΝΔΥΤΗ» ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ

Πληροφορηθήκαμε ότι στη σημερινή 5/12/2014 20η συνεδρίαση του 16ου Περιφερειακού τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας   θα γίνει ενημέρωση από εκπροσώπους της εταιρείας στην οποία εκποιήθηκε ο Ερημίτης .

Μπορούμε να κατανοήσουμε την αγωνιώδη προσπάθεια της εταιρείας να αποκτήσει συμμάχους ώστε να πείσει τον Κερκυραϊκό λαό ότι η επένδυση – καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος του Νησιού είναι για το «καλό του» .

Επειδή όμως πιστεύουμε ότι  λαός δεν πρέπει να τα ταχθεί κάτω από σημαίες ξένων συμφερόντων, πρέπει να παλέψει ενάντια σε όλες τις ιδιωτικοποιήσεις που είναι στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης   με οποιοδήποτε τρόπο  προωθούνται και να καταδικάσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις που τις προωθούν άμεσα ή έμμεσα. Να αγωνιστεί μέσα από το εργατικό λαϊκό κίνημα ώστε οι δημόσιες υποδομές, τα δημόσια κτήρια και εκτάσεις να γίνουν Λαϊκή περιουσία.

Έτσι θεωρούμε  ότι και η θέση της παράταξής μας είναι στο πλευρό του λαϊκού εργατικού κινήματος  που αντιπαλεύει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις – εκποιήσεις της δημόσιας – λαϊκής περιουσίας και των υποδομών που στόχο έχουν τη  διασφάλιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου, και όχι στις φιέστες του κάθε «επενδυτή»

Με βάσει τα παραπάνω η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική  Κίνηση Οικονομολόγων δηλώνει ότι θα απέχει απ τη συγκεκριμένη συνάντηση.

 

Κέρκυρα 5/12/2014

Παπαγεωργίου Βασίλης

Εκπρόσωπος της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΠΚ-Ο)

στο 16ο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 14:41)