Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ.Δ. ΤΟΥ Ο.Ε.Ε .: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ-ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΠΚ-Ο ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Προς:

Το Προεδρείο της

Κεντρικής Διοίκησης του

Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ελλάδας

ΑΙΤΗΜΑ

Θέμα: «Να ανακληθεί η μήνυση-δίωξη του συνάδελφου Ν. Γόντικα, στελέχους της ΔΠΚ-Ο και του ΠΑΜΕ, από τον Τ. Αλεξιάδη».

 

Παρακαλούμε να φέρεται προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης-την 22η-το παρακάτω θέμα ώστε να πάρει θέση η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Με αφορμή πρόταση της Δ.Α.Σ. Εφοριακών (Δυνάμεις του ΠΑΜΕ) στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. για έλεγχο των οικονομικών της ομοσπονδίας, ο Τρ. Αλεξιάδης, γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη διοίκηση της συγκεκριμένης ομοσπονδίας και στέλεχος της ΣΥΝ.ΑΡ.Ο. στο Ο.Ε.Ε., κατέθεσε μήνυση ενάντια στο στέλεχος του ΠΑΜΕ στην Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. και της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ/ΔΠΚ-Ο, Ν. Γόντικα, γιατί  δήθεν θίχτηκε από την τοποθέτηση του συνάδελφου Ν. Γόντικα στη συνεδρίαση του Γ.Σ. για το θέμα των οικονομικών .

Η ουσία είναι ότι ο Τ. Αλεξιάδης, ως στέλεχος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, εξαρχής απειλούσε ευθέως τους συνδικαλιστές του  ΠΑΜΕ στην Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. με μηνύσεις απαιτώντας την απόσυρση της επιστολής για τον έλεγχο των οικονομικών, πράγμα που δεν έγινε.

Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί ξεκάθαρη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής και πολιτικής αντιπαράθεσης. Απαιτούμε να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου Ν. Γόντικα από τον συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Αλεξιάδη, να αποσύρει άμεσα την απαράδεκτη μήνυση. Η συνδικαλιστική και πολιτική διαπάλη δεν ποινικοποιούνται.

 

Αθήνα, 16/9/2014

 

Εκ μέρους της Δ.Π.Κ.-Ο.

Αγγελόπουλος Χρήστος, μέλος της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε.