Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ/ΔΠΚ-Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε. ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛ

Tα Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ)  και της Ένωσης Λογιστών Αθήνας-Πειραιά (ΕΕΛΠ) είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 27/3/2014παράσταση διαμαρτυρίας στο Ο.Ε.Ε. αναδεικνύοντας τα ζητήματα που αφορούν τη διενέργεια των επικείμενων σεμιναρίων αναβάθμισης από τη Β΄στην Α΄τάξη. Ο Πρόεδρος και το προεδρείο της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., συνεργασία ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ-ΠΟΦΕΕ-ΕΣΚΟ, φρόντισαν να απουσιάζουν παρά την έγκαιρη και έγγραφη ειδοποίηση τους από τις Διοικήσεις των συνδικάτων. Όχι μόνο φρόντισαν να απουσιάζουν, αλλά απέφευγαν συστηματικά τις προηγούμενες ημέρες να ενημερώσουν τη διοίκηση της ΠΟΛ για ενδεχόμενη αδυναμία τους να συναντηθούν! Οι αντιπροσωπείες της ΠΟΛ, της ΕΕΛΠ και της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μπορεί να μην βρήκαν το «εξαφανισμένο» προεδρείο του Ο.Ε.Ε., αλλά συνάντησαν την παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω από το κτίριο που στεγάζεται το Ο.Ε.Ε., που μάλλον σκόπευε να «προστατέψει» το επιμελητήριο από την «εγκληματικότητα» (με ποιανού άραγε ευθύνη ήταν παρούσα η Αστυνομία;;;)…!!!

Η στάση του προέδρου (ΔΗΚΙΟ) και του προεδρείου του Ο.Ε.Ε. απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων λογιστών-φοροτεχνών είναι προκλητική και απαράδεκτη. Είναι «καθ΄εικόνα και ομοίωση» της στάσης που κρατά η κυβέρνηση απέναντι στα εργατικά συνδικάτα και τους ανέργους που παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Επιβεβαιώνουν και με αυτές τις ενέργειες, ότι έχουν φωνή και ανησυχίες μόνο για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, στο πλευρό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. αποφεύγει να συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά δείχνει ιδιαίτερες «ευαισθησίες»… ανταποκρινόμενος να συναντηθεί με γνωστές τηλεπερσόνες και πολιτικά «παπαγαλάκια» του κεφαλαίου, διαλαλούντες κάθε ώρα και στιγμή το μίσος τους για κάθε εργατικό-λαϊκό δικαίωμα, όπως ο Θ.Τζήμερος (είναι και αυτός πρόεδρος κόμματος!!!) και μάλιστα μετά από αίτημα του τελευταίου. Έσπευσε να καταγγείλει, με ταχύτατα αντανακλαστικά,  κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι λογιστές-φοροτέχνες πρέπει να απομονώσουν την πλειοψηφία, ΔΗΚΙΟ-ΠΑΣΚΟ-ΠΟΦΕΕ-ΕΣΚΟ, γιατί είναι «μια φωνή και μια γροθιά» με το κεφάλαιο. Να συσπειρωθούν στα σωματεία της ΠΟΛ, στο ΠΑΜΕ και στην ΠΑΣΕΒΕ, να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες τους.