Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ

Με τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων κομμάτων υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ελεγκτικές εταιρείες στην ολομέλεια της Βουλής. Το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο. «Ναι» ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΝΔΔημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), Ένωση ΚεντρώωνΑΝΕΛ και Το Ποτάμι. «Όχι» ψήφισε η Χρυσή Αυγή.

Τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου εξυπηρετεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις ελεγκτικές εταιρείες και τους ορκωτούς λογιστές, το οποίο συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως τόνισε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής.

Κύριο στοιχείο του νομοσχεδίου είναι η ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/56, η οποία «καθορίζει τους όρους χορήγησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και εγγραφής στο Δημόσιο Μητρώο των φυσικών προσώπων και οντοτήτων που διενεργούν υποχρεωτικούς ελέγχους των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων», σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση. Το ζητούμενο της οδηγίας και του νομοσχεδίου είναι η θέσπιση κοινών κανόνων στα κράτη - μέλη της ΕΕ, όσον αφορά τους ελέγχους των επιχειρήσεων και τη μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα των οικονομικών αποτελεσμάτων που δημοσιοποιούν οι επιχειρήσεις, προκειμένου, όπως αναφέρεται «να βελτιωθεί η προστασία των επενδυτών».

Το νομοσχέδιο περιέχει μέτρα που αφορούν τη χορήγηση επαγγελματικής άδειας στους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές, ενώ στρώνει το δρόμο για να ενισχυθεί η δραστηριοποίηση στην Ελλάδα πολυεθνικών ελεγκτικών εταιρειών με έδρα σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και εκτός ΕΕ. Επίσης, προβλέπεται ότι οι ελεγκτικές εταιρείες θα πρέπει να λαμβάνουν όλα εκείνα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του ελεγκτικού έργου, δηλαδή «εργασιακή ειρήνη», αλλά και «αποσύνδεση του πτυχίου από την επαγγελματική άδεια του ορκωτού λογιστή», προωθώντας την υποβάθμιση των πτυχίων και την αποσύνδεσή τους από τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Όπως είπε ο Σάκης Βαρδαλής: «Το πρόβλημα που έχουν οι επενδυτές είναι το πού θα αξιοποιήσουν τα συσσωρευμένα κεφάλαια τους, πού θα τα επενδύσουν, ώστε να αποσπούν κάθε φορά ένα ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους. Αυτό να γίνεται, βεβαίως, χωρίς μεγάλο ρίσκο, χωρίς να έχουν μπροστά τους κίνδυνους όπως πτωχεύσεις, κανόνια, που οδηγούν στην απαξίωση μέρους του κεφαλαίου τους. Και γι’ αυτό το λόγο τούς είναι χρήσιμες οι σωστές πληροφορίες, οι αξιόπιστοι έλεγχοι των επιχειρηματικών ομίλων, αντικειμενικότητα των οικονομικών καταστάσεων που δημοσιεύονται από τις επιχειρήσεις μέσα από την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των υποχρεωτικών ελέγχων οι οποίοι διενεργούνται στην ΕΕ. Και επομένως είναι μεγάλο το ενδιαφέρον τους για την εποπτεία πάνω στις ελεγκτικές εταιρείες».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατάργησαν το Σώμα Ορκωτών Λογιστών που ήταν μία υπηρεσία του Δημοσίου και στη θέση του δημιούργησαν ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες. «Και τώρα τι έχουμε στην πράξη; Ο έλεγχος να ασκείται από τους ίδιους ουσιαστικά τους ελεγχόμενους, δηλαδή και από τις δύο πλευρές, τους ελεγκτές και τους ελεγχόμενους, βρίσκονται ανώνυμες εταιρείες», σημείωσε, προσθέτοντας πως «παρά τις διακηρύξεις περί ενίσχυσης της ανεξαρτησίας, της αξιοπιστίας των ελέγχων, την αναβάθμιση του ρόλου του ορκωτού λογιστή, στην ουσία έχουμε την κατάργηση της ανεξαρτησίας του ελεγκτή και του ελεγκτικού έργου» από τη στιγμή που ο ελεγκτής ή η ελεγκτική επιχείρηση επιλέγεται από την ίδια την ελεγχόμενη εταιρεία.

Στη δευτερολογία του ανέδειξε τη συμφωνία των υπόλοιπων κομμάτων στην ανάγκη να βοηθηθούν οι επενδυτές για το που θα επενδύσουν και σημείωσε ότι το μόνο βέβαιο είναι πως τα αντιλαϊκά μέτρα θα συνεχιστούν πριν και μετά το 2018 με ή χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο μνημόνιο.

Για να δείτε την τοποθέτηση του Σ.Βαρδαλή πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 16:02)

 

PostHeaderIcon ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Καταψήφισε το ΚΚΕ, επί της αρχής και επί των άρθρων, το σχέδιο νόμου με τον τίτλο: «Υποχρεωτικός έλεγχος των ετήσιων και των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις» και ενσωματώνει σχετική Οδηγία της ΕΕ.Το ζητούμενο του νομοσχεδίου είναι η θέσπιση κοινών κανόνων στα κράτη - μέλη της ΕΕ, όσο αφορά τους ελέγχους των επιχειρήσεων και τη μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα των οικονομικών αποτελεσμάτων που δημοσιοποιούν οι επιχειρήσεις, προκειμένου, όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, «να βελτιωθεί η προστασία των επενδυτών». Το κυριότερο μέρος του αφορά στην ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης 56/2014, με στόχο την παραπέρα απελευθέρωση των ανωνύμων εταιρειών των «ορκωτών λογιστών», διευκολύνοντας κι άλλο τη συγκέντρωση και συγκεντροποίηση στο χώρο με ό,τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους των εν λόγω επιχειρήσεων, όπως και «να αυξηθεί ο ελάχιστος βαθμός σύγκλισης σε ό,τι αφορά τα ελεγκτικά πρότυπα βάσει των οποίων διενεργούνται οι υποχρεωτικοί έλεγχοι». Συνοπτικά, περιέχονται μέτρα που αφορούν στις προϋποθέσεις για τη χορήγηση από την «ανεξάρτητη αρχή» της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποιήσεων και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) της επαγγελματικής άδειας στους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές, ανοίγει παραπέρα ο δρόμος για τη δραστηριοποίηση στην Ελλάδα πολυεθνικών με έδρα σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και εκτός ΕΕ. Περιγράφεται πώς θα είναι η εσωτερική οργάνωση των ελεγκτικών εταιρειών, καθορίζονται τα ελεγκτικά πρότυπα που θα ακολουθούν οι ορκωτοί λογιστές κ.λπ.

Το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο, καθώς όπως τόνισε ο ειδικός αγορητής του Σάκης Βαρδαλής «και αυτή η Οδηγία» είναι ενταγμένη στο στόχο «της ανάκαμψης της καπιταλιστικής οικονομίας, στην προσέλκυση των επενδυτών. Και προκειμένου να έρθουν, δημιουργείτε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της κερδοφορίας τους» τόσο όσον αφορά τις ίδιες τις ελεγκτικές εταιρείες όσο και για εκείνες που εμφανίζονται ως επενδυτές.

Υπενθύμισε ότι οι προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, μετέτρεψαν το Σώμα Ορκωτών Λογιστών από υπηρεσία του Δημοσίου που ασκούσε έλεγχο σε ανώνυμες εταιρείες δηλαδή στα ΝΠΙΔ, σε ιδιωτικές εταιρείες, με αποτέλεσμα πλέον «ο έλεγχος να ασκείται ουσιαστικά από τους ίδιους τους ελεγχόμενους», ανώνυμες εταιρείες να ελέγχουν ανώνυμες εταιρείες. Μάλιστα, ο ελεγκτής επιλέγεται από την ελεγχόμενη εταιρεία με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οπως σημείωσε, όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, είναι τουλάχιστον κοροϊδία να γίνεται λόγος στο νομοσχέδιο περί ανεξαρτησίας των ελεγκτικών εταιρειών. Οσον αφορά τους εργαζόμενους σημείωσε ότι μόνο σε 6 εταιρείες (5 από αυτές είναι παραρτήματα μεγάλων πολυεθνικών) του χώρου, δουλεύουν 3.200 εργαζόμενοι μέσα σε καθεστώς όπου κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και οι μισθοί πείνας.

Ειδική αναφορά έκανε ο Σ. Βαρδαλής στο άρθρο 7 στο οποίο προβλέπεται «η αποσύνδεση του πτυχίου από την επαγγελματική άδεια του ορκωτού λογιστή». Αυτό, σημείωσε, «σε συνδυασμό με τις προϋποθέσεις του άρθρου 9, για τον έλεγχο των θεωρητικών γνώσεων και τα γνωστικά αντικείμενα των επαγγελματικών εξετάσεων, στην ουσία προωθούν την υποβάθμιση των πτυχίων και την αποσύνδεσή τους από τα επαγγελματικά δικαιώματα, κάτι που προβλέπεται και από τη συνθήκη της Μπολόνια».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ τόνισε πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που είναι προς το συμφέρον των μονοπωλίων και των «επενδυτών». Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Το πρόβλημα που έχουν οι επενδυτές είναι το που θα αξιοποιήσουν τα συσσωρευμένα κεφάλαια τους ώστε να αποσπούν κάθε φορά ένα ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους. Αυτό να γίνεται, βέβαια, και χωρίς μεγάλο ρίσκο, χωρίς να έχουν μπροστά τους κίνδυνους όπως πτωχεύσεις, κανόνια, που οδηγούν στην απαξίωση μέρους του κεφαλαίου τους και γι’ αυτό το λόγο τους είναι χρήσιμες οι σωστές πληροφορίες, οι αξιόπιστοι έλεγχοι των επιχειρηματικών ομίλων και επόμενα είναι μεγάλο το ενδιαφέρον τους για την εποπτεία πάνω στις ελεγκτικές εταιρείες. Και όσο αυτές οι ελεγκτικές εταιρείες είναι λιγότερες και μεγαλύτερες, τόσο πιο εύκολος θα είναι γι’ αυτούς ο έλεγχος».

Ο Σάκης Βαρδαλής αναφέρθηκε στην εμπειρία από το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου οι τράπεζες δεν απέφυγαν την χρεωκοπία, παρά την όποια υποτιθέμενη αναβάθμιση του ελεγκτικού έργου. Επίσης, ανέδειξε την καταστρατήγηση και αυτής ακόμη της ανεπαρκέστατης εργατικής νομοθεσίας για τους λογιστές.

Για να δείτε την τοποθέτηση του Σ.Βαρδαλή πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 11:19)

 

PostHeaderIcon ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ), Έλσα Ζαμπέτα, εξέφρασε τη πλήρη διαφωνία της Ομοσπονδίας με το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας ότι η παραπέρα προσαρμογή «του ιδιωτικοποιημένου ελεγκτικού έργου» με τα πρότυπα της ΕΕ, στη πράξη σημαίνει «παραπέρα απελευθέρωσης της λειτουργίας των ελεγκτικών εταιρειών» και θα έχει συνέπειες μεγαλύτερες από αυτές που ήδη βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Όπως σημείωσε, «το ωράριο στις ελεγκτικές εταιρείες έχει γίνει λάστιχο. Ειδικά τις περιόδους που δημοσιεύονται ισολογισμοί και γενικά στις περιόδους που συσσωρεύεται η δουλειά, οι εργαζόμενοι φεύγουν και μετά τις 12 το βράδυ και δουλεύουν και τα σαββατοκύριακα». Εργαλείο που εντείνει την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων είναι η «αξιολόγηση», ενώ στους όρους πρόληψης προβλέπεται ότι δύο με τρεις κακές «αξιολογήσεις» θεωρείται λόγος απόλυσης.

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι «αιτία απόλυσης θεωρείται και η απόκτηση παιδιού», ενώ έχουν καταγραφεί και πολλές περιπτώσεις «ψυχολογικής κατάρρευσης», μέχρι και καρδιακά επεισόδια, από την μεγάλη εντατικοποίηση. Όσο για τη ΣΣΕ, αυτή δεν ισχύει από το 2010. «Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η "Ρrice Waterhouse Cooper" και "Deloyed" ανακοίνωσαν την αύξηση του επίσημου εργάσιμου ωραρίου σε 9 ώρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για να δείτε την τοπθέτηση της Έλσας Ζαμπέτα πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 17:47)

 

PostHeaderIcon ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε. THN ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ) για την ανάδειξη της Κεντρική Διοίκησης και των Τοπικών Διοικήσεων. Στην Αττική οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Οι μισθωτοί αυτοαπασχολούμενοι άνεργοι και νέοι οικονομολόγοι, να ενισχύσουν μαζικά την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων/ΔΠΚ-Ο), το ψηφοδέλτιο που στηρίζουν και συμμετέχουν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και ριζοσπάστες αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ-ΠΑΛΕΨΕ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-Ε.Ε.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 

 

PostHeaderIcon ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε.

Αυτοαπασχολούμενε – ελεύθερε επαγγελματία λογιστή – φοροτέχνη

 

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη με τη συμμετοχή μας στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.    Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στους αγώνες του λαού μας ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα των τελευταίων 7 χρόνων, αλλά και στους αγώνες των αυτοαπασχολούμενων λογιστών ενάντια στη φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή.

Στηρίζουμε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΔΠΚ-Ο) γιατί:

 • Στήριξε και στηρίζει το αίτημα για κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων 4172,4174 και της φορολεηλασίας του λαού, όταν οι άλλοι παζαρεύουν ορισμένες τροποποιήσεις.
 • Είναι η μόνη δύναμη που απαιτεί ξεκάθαρα την κατάργηση του κατάπτυστου Κώδικα Δεοντολογίας, που εκτός των άλλων, προβλέπει ποινές ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος με όσα λέει ….υποβαθμίζει το κύρος του ΟΕΕ. Κρύβουν με μεγάλη επιμέλεια ότι ο Κώδικας Δεοντολογίας  βάζει άλλη μια «θηλιά στο λαιμό» του ελεύθερου επαγγελματία.
 • Είναι η μόνη δύναμη που καταψήφισε όλους τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς του ΟΕΕ, οι οποίοι χαρατσώνουν τους λογιστές-φοροτέχνες και απαιτεί να καταργηθεί το χαράτσι για την έκδοση και την ανανέωση των αδειών ασκήσεως επαγγέλματος.
 • Απαιτεί την κατάργηση οποιασδήποτε μορφής εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Καταδικάζει την απαξίωση και την αποσύνδεση των πτυχίων από το επάγγελμα. Ο τίτλος σπουδών πρέπει να είναι η μοναδική προϋπόθεση για την άσκηση επαγγέλματος.
 • Πάλεψε με συνέπεια να μην περάσει το ασφαλιστικό έκτρωμα, όταν κάποιοι «ανεξάρτητοι» παζάρευαν την κατεδάφιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, συμφωνώντας σε ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα.

 

Αυτοαπασχολούμενε – ελεύθερε επαγγελματία λογιστή – φοροτέχνη

Πριν πας στην κάλπη, μάθε τις θέσεις όλων των παρατάξεων. Να τις συγκρίνεις με τα δικαιώματα και τις ανάγκες τις δικές σου και της οικογένειάς σου. Να τις συγκρίνεις με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων, που τσακίζουν τη ζωή σου για την «ανάπτυξη» και την κερδοφορία μιας χούφτας παράσιτων που ζουν από τη δουλειά σου.

Σε καλούμε να στηρίξεις-ψηφίσεις την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ(ΔΠΚ-Ο)! Στα ψηφοδέλτιά της θα βρεις πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος που πασχίζουν για την οργάνωση αντίστασης και πάλης στο κλάδο. Αυτούς που στηρίζουν και συσπειρώνονται στη αντιμονοπωλιακή συσπείρωση, την ΠΑΣΕΒΕ και καλούν σε συμπαράταξη με τους πραγματικούς συμμάχους μας, τους μισθωτούς, απέναντι στον κοινό αντίπαλο μας, τα μονοπώλια και τις μεγάλες εταιρίες. Η ΔΠΚ-Ο είναι η δική σου φωνή, η μόνη φωνή των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων στα όργανα του ΟΕΕ. ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ!

 

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – Ε.Ε.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Οι αυτοαπασχολούμενοι – ελεύθεροι επαγγελματίες λογιστές – φοροτέχνες, υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ (ΔΠΚ-Ο) στις εκλογές του ΟΕΕ στις 11/12/2016:

 

 1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ)
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ (ATTIKH)
 3. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (ATTIKH)
 4. ΒΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)
 5. ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)
 6. ΓΚΙΡΤΖΗΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 7. ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ATTIKH)
 8. ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ATTIKH)
 9. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

      10.  ΖΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)

      11.  ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΛΓΑ (ΗΜΑΘΙΑ)

      12.  ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

      13.  ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

      14.  ΚΑΒΒΑΔΑ-ΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

      15.  ΚΑΪΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)

      16.  ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ (ATTIKH)

      17.  ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

      18.  ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ATTIKH)

19.  ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

20.  ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΒΡΟΣ)

21.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ATTIKH)

22.  ΚΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

23.  ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

24.  ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ATTIKH)

25.  ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΗΛΙΑΣ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

26.  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)

27.  ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΧΑΝΙΑ)

28.  ΜΠΡΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΒΟΙΩΤΙΑ)

29.  ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

30.  ΝΤΟΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

31.  ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

32.  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

33.  ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)

34.  ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

35.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ (ΗΜΑΘΙΑ)

36.  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ATTIKH)

37.  ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ATTIKH)

38.  ΠΑΦΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ATTIKH)

39.  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)

40.  ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

41.  ΠΙΕΡΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  (ΚΕΡΚΥΡΑ)

42.  ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ (ATTIKH)

43.  ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΥΒΟΙΑ)

44.  ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΛΕΣΒΟΣ)

45.  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

46.  ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

47.  ΣΥΛΛΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΤΤΙΚΗ)

48.  ΣΥΡΓΟΥΝΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)

49.  ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

50.  ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (ATTIKH)

51.  ΤΣΑΝΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΗΜΑΘΙΑ)

52.  ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ

53.  ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

54.  ΤΣΟΓΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)

55.  ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΙΤΗ (ΠΕΛΛΑ)

56.  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑ)

57.  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ATTIKH)

58.  ΧΕΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ATTIKH)

59.  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ATTIKH)

 

 

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 23:53)