Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Καταψήφισε το ΚΚΕ, επί της αρχής και επί των άρθρων, το σχέδιο νόμου με τον τίτλο: «Υποχρεωτικός έλεγχος των ετήσιων και των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις» και ενσωματώνει σχετική Οδηγία της ΕΕ.Το ζητούμενο του νομοσχεδίου είναι η θέσπιση κοινών κανόνων στα κράτη - μέλη της ΕΕ, όσο αφορά τους ελέγχους των επιχειρήσεων και τη μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα των οικονομικών αποτελεσμάτων που δημοσιοποιούν οι επιχειρήσεις, προκειμένου, όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, «να βελτιωθεί η προστασία των επενδυτών». Το κυριότερο μέρος του αφορά στην ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης 56/2014, με στόχο την παραπέρα απελευθέρωση των ανωνύμων εταιρειών των «ορκωτών λογιστών», διευκολύνοντας κι άλλο τη συγκέντρωση και συγκεντροποίηση στο χώρο με ό,τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους των εν λόγω επιχειρήσεων, όπως και «να αυξηθεί ο ελάχιστος βαθμός σύγκλισης σε ό,τι αφορά τα ελεγκτικά πρότυπα βάσει των οποίων διενεργούνται οι υποχρεωτικοί έλεγχοι». Συνοπτικά, περιέχονται μέτρα που αφορούν στις προϋποθέσεις για τη χορήγηση από την «ανεξάρτητη αρχή» της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποιήσεων και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) της επαγγελματικής άδειας στους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές, ανοίγει παραπέρα ο δρόμος για τη δραστηριοποίηση στην Ελλάδα πολυεθνικών με έδρα σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και εκτός ΕΕ. Περιγράφεται πώς θα είναι η εσωτερική οργάνωση των ελεγκτικών εταιρειών, καθορίζονται τα ελεγκτικά πρότυπα που θα ακολουθούν οι ορκωτοί λογιστές κ.λπ.

Το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο, καθώς όπως τόνισε ο ειδικός αγορητής του Σάκης Βαρδαλής «και αυτή η Οδηγία» είναι ενταγμένη στο στόχο «της ανάκαμψης της καπιταλιστικής οικονομίας, στην προσέλκυση των επενδυτών. Και προκειμένου να έρθουν, δημιουργείτε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της κερδοφορίας τους» τόσο όσον αφορά τις ίδιες τις ελεγκτικές εταιρείες όσο και για εκείνες που εμφανίζονται ως επενδυτές.

Υπενθύμισε ότι οι προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, μετέτρεψαν το Σώμα Ορκωτών Λογιστών από υπηρεσία του Δημοσίου που ασκούσε έλεγχο σε ανώνυμες εταιρείες δηλαδή στα ΝΠΙΔ, σε ιδιωτικές εταιρείες, με αποτέλεσμα πλέον «ο έλεγχος να ασκείται ουσιαστικά από τους ίδιους τους ελεγχόμενους», ανώνυμες εταιρείες να ελέγχουν ανώνυμες εταιρείες. Μάλιστα, ο ελεγκτής επιλέγεται από την ελεγχόμενη εταιρεία με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οπως σημείωσε, όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, είναι τουλάχιστον κοροϊδία να γίνεται λόγος στο νομοσχέδιο περί ανεξαρτησίας των ελεγκτικών εταιρειών. Οσον αφορά τους εργαζόμενους σημείωσε ότι μόνο σε 6 εταιρείες (5 από αυτές είναι παραρτήματα μεγάλων πολυεθνικών) του χώρου, δουλεύουν 3.200 εργαζόμενοι μέσα σε καθεστώς όπου κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και οι μισθοί πείνας.

Ειδική αναφορά έκανε ο Σ. Βαρδαλής στο άρθρο 7 στο οποίο προβλέπεται «η αποσύνδεση του πτυχίου από την επαγγελματική άδεια του ορκωτού λογιστή». Αυτό, σημείωσε, «σε συνδυασμό με τις προϋποθέσεις του άρθρου 9, για τον έλεγχο των θεωρητικών γνώσεων και τα γνωστικά αντικείμενα των επαγγελματικών εξετάσεων, στην ουσία προωθούν την υποβάθμιση των πτυχίων και την αποσύνδεσή τους από τα επαγγελματικά δικαιώματα, κάτι που προβλέπεται και από τη συνθήκη της Μπολόνια».

Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ τόνισε πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που είναι προς το συμφέρον των μονοπωλίων και των «επενδυτών». Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Το πρόβλημα που έχουν οι επενδυτές είναι το που θα αξιοποιήσουν τα συσσωρευμένα κεφάλαια τους ώστε να αποσπούν κάθε φορά ένα ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους. Αυτό να γίνεται, βέβαια, και χωρίς μεγάλο ρίσκο, χωρίς να έχουν μπροστά τους κίνδυνους όπως πτωχεύσεις, κανόνια, που οδηγούν στην απαξίωση μέρους του κεφαλαίου τους και γι’ αυτό το λόγο τους είναι χρήσιμες οι σωστές πληροφορίες, οι αξιόπιστοι έλεγχοι των επιχειρηματικών ομίλων και επόμενα είναι μεγάλο το ενδιαφέρον τους για την εποπτεία πάνω στις ελεγκτικές εταιρείες. Και όσο αυτές οι ελεγκτικές εταιρείες είναι λιγότερες και μεγαλύτερες, τόσο πιο εύκολος θα είναι γι’ αυτούς ο έλεγχος».

Ο Σάκης Βαρδαλής αναφέρθηκε στην εμπειρία από το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου οι τράπεζες δεν απέφυγαν την χρεωκοπία, παρά την όποια υποτιθέμενη αναβάθμιση του ελεγκτικού έργου. Επίσης, ανέδειξε την καταστρατήγηση και αυτής ακόμη της ανεπαρκέστατης εργατικής νομοθεσίας για τους λογιστές.

Για να δείτε την τοποθέτηση του Σ.Βαρδαλή πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 11:19)

 

PostHeaderIcon ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ), Έλσα Ζαμπέτα, εξέφρασε τη πλήρη διαφωνία της Ομοσπονδίας με το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας ότι η παραπέρα προσαρμογή «του ιδιωτικοποιημένου ελεγκτικού έργου» με τα πρότυπα της ΕΕ, στη πράξη σημαίνει «παραπέρα απελευθέρωσης της λειτουργίας των ελεγκτικών εταιρειών» και θα έχει συνέπειες μεγαλύτερες από αυτές που ήδη βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Όπως σημείωσε, «το ωράριο στις ελεγκτικές εταιρείες έχει γίνει λάστιχο. Ειδικά τις περιόδους που δημοσιεύονται ισολογισμοί και γενικά στις περιόδους που συσσωρεύεται η δουλειά, οι εργαζόμενοι φεύγουν και μετά τις 12 το βράδυ και δουλεύουν και τα σαββατοκύριακα». Εργαλείο που εντείνει την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων είναι η «αξιολόγηση», ενώ στους όρους πρόληψης προβλέπεται ότι δύο με τρεις κακές «αξιολογήσεις» θεωρείται λόγος απόλυσης.

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι «αιτία απόλυσης θεωρείται και η απόκτηση παιδιού», ενώ έχουν καταγραφεί και πολλές περιπτώσεις «ψυχολογικής κατάρρευσης», μέχρι και καρδιακά επεισόδια, από την μεγάλη εντατικοποίηση. Όσο για τη ΣΣΕ, αυτή δεν ισχύει από το 2010. «Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η "Ρrice Waterhouse Cooper" και "Deloyed" ανακοίνωσαν την αύξηση του επίσημου εργάσιμου ωραρίου σε 9 ώρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για να δείτε την τοπθέτηση της Έλσας Ζαμπέτα πατήστε εδώ

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 17:47)

 

PostHeaderIcon ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε. THN ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου (ΟΕΕ) για την ανάδειξη της Κεντρική Διοίκησης και των Τοπικών Διοικήσεων. Στην Αττική οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Οι μισθωτοί αυτοαπασχολούμενοι άνεργοι και νέοι οικονομολόγοι, να ενισχύσουν μαζικά την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων/ΔΠΚ-Ο), το ψηφοδέλτιο που στηρίζουν και συμμετέχουν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και ριζοσπάστες αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ-ΠΑΛΕΨΕ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-Ε.Ε.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 

 

PostHeaderIcon ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε.

Αυτοαπασχολούμενε – ελεύθερε επαγγελματία λογιστή – φοροτέχνη

 

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη με τη συμμετοχή μας στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.    Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στους αγώνες του λαού μας ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα των τελευταίων 7 χρόνων, αλλά και στους αγώνες των αυτοαπασχολούμενων λογιστών ενάντια στη φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή.

Στηρίζουμε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΔΠΚ-Ο) γιατί:

 • Στήριξε και στηρίζει το αίτημα για κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων 4172,4174 και της φορολεηλασίας του λαού, όταν οι άλλοι παζαρεύουν ορισμένες τροποποιήσεις.
 • Είναι η μόνη δύναμη που απαιτεί ξεκάθαρα την κατάργηση του κατάπτυστου Κώδικα Δεοντολογίας, που εκτός των άλλων, προβλέπει ποινές ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος με όσα λέει ….υποβαθμίζει το κύρος του ΟΕΕ. Κρύβουν με μεγάλη επιμέλεια ότι ο Κώδικας Δεοντολογίας  βάζει άλλη μια «θηλιά στο λαιμό» του ελεύθερου επαγγελματία.
 • Είναι η μόνη δύναμη που καταψήφισε όλους τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς του ΟΕΕ, οι οποίοι χαρατσώνουν τους λογιστές-φοροτέχνες και απαιτεί να καταργηθεί το χαράτσι για την έκδοση και την ανανέωση των αδειών ασκήσεως επαγγέλματος.
 • Απαιτεί την κατάργηση οποιασδήποτε μορφής εξετάσεων για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Καταδικάζει την απαξίωση και την αποσύνδεση των πτυχίων από το επάγγελμα. Ο τίτλος σπουδών πρέπει να είναι η μοναδική προϋπόθεση για την άσκηση επαγγέλματος.
 • Πάλεψε με συνέπεια να μην περάσει το ασφαλιστικό έκτρωμα, όταν κάποιοι «ανεξάρτητοι» παζάρευαν την κατεδάφιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, συμφωνώντας σε ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα.

 

Αυτοαπασχολούμενε – ελεύθερε επαγγελματία λογιστή – φοροτέχνη

Πριν πας στην κάλπη, μάθε τις θέσεις όλων των παρατάξεων. Να τις συγκρίνεις με τα δικαιώματα και τις ανάγκες τις δικές σου και της οικογένειάς σου. Να τις συγκρίνεις με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων, που τσακίζουν τη ζωή σου για την «ανάπτυξη» και την κερδοφορία μιας χούφτας παράσιτων που ζουν από τη δουλειά σου.

Σε καλούμε να στηρίξεις-ψηφίσεις την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ(ΔΠΚ-Ο)! Στα ψηφοδέλτιά της θα βρεις πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος που πασχίζουν για την οργάνωση αντίστασης και πάλης στο κλάδο. Αυτούς που στηρίζουν και συσπειρώνονται στη αντιμονοπωλιακή συσπείρωση, την ΠΑΣΕΒΕ και καλούν σε συμπαράταξη με τους πραγματικούς συμμάχους μας, τους μισθωτούς, απέναντι στον κοινό αντίπαλο μας, τα μονοπώλια και τις μεγάλες εταιρίες. Η ΔΠΚ-Ο είναι η δική σου φωνή, η μόνη φωνή των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων στα όργανα του ΟΕΕ. ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ!

 

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – Ε.Ε.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Οι αυτοαπασχολούμενοι – ελεύθεροι επαγγελματίες λογιστές – φοροτέχνες, υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ (ΔΠΚ-Ο) στις εκλογές του ΟΕΕ στις 11/12/2016:

 

 1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ)
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ (ATTIKH)
 3. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (ATTIKH)
 4. ΒΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)
 5. ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)
 6. ΓΚΙΡΤΖΗΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 7. ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ATTIKH)
 8. ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ATTIKH)
 9. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

      10.  ΖΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ)

      11.  ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΛΓΑ (ΗΜΑΘΙΑ)

      12.  ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

      13.  ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

      14.  ΚΑΒΒΑΔΑ-ΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

      15.  ΚΑΪΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)

      16.  ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ (ATTIKH)

      17.  ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

      18.  ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ATTIKH)

19.  ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

20.  ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΒΡΟΣ)

21.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ATTIKH)

22.  ΚΩΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

23.  ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

24.  ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ATTIKH)

25.  ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΗΛΙΑΣ  (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

26.  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)

27.  ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΧΑΝΙΑ)

28.  ΜΠΡΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΒΟΙΩΤΙΑ)

29.  ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

30.  ΝΤΟΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

31.  ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

32.  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

33.  ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)

34.  ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

35.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ (ΗΜΑΘΙΑ)

36.  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ATTIKH)

37.  ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ATTIKH)

38.  ΠΑΦΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ATTIKH)

39.  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑ)

40.  ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

41.  ΠΙΕΡΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  (ΚΕΡΚΥΡΑ)

42.  ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ (ATTIKH)

43.  ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΥΒΟΙΑ)

44.  ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΛΕΣΒΟΣ)

45.  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

46.  ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

47.  ΣΥΛΛΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΤΤΙΚΗ)

48.  ΣΥΡΓΟΥΝΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)

49.  ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

50.  ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (ATTIKH)

51.  ΤΣΑΝΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΗΜΑΘΙΑ)

52.  ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ

53.  ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

54.  ΤΣΟΓΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)

55.  ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΙΤΗ (ΠΕΛΛΑ)

56.  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑ)

57.  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ATTIKH)

58.  ΧΕΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ATTIKH)

59.  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ATTIKH)

 

 

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 23:53)

 

PostHeaderIcon ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ Ο.Ε.Ε. ΔΕΚΕΜΒΗΣ 2016

ΩΡΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 8π.μ.-6μ.μ.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

 

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

(Δ.Π.Κ.-Ο) 

 

1o ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ)

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

3. ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

5. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

7. ΒΑΪΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΒΕΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

9. ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΕΜΜΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

10. ΒΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11. ΒΑΡΟΥΚΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

12. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

13. ΒΑΣΣΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

14. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

15. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

16. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

17. ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

18. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

19. ΓΚΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ

20. ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

21. ΓΚΟΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

22. ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

23. ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

24. ΔΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

25. ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

26. ΖΑΜΠΕΤΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

27. ΖΟΥΠΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

28. ΘΕΟΦΙΛΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

29. ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

30. ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

31. ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

32. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

33. ΚΑΠΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

34. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

35. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

36. ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

37. ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

38. ΚΑΦΦΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

39. ΚΛΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

40. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

41. ΚΟΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

42. ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

43. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

44. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

45. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

46. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

47. ΛΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

48. ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

49. ΛΙΑΠΠΗ ΛΕΛΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

50. ΛΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

51. ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

52. ΜΑΤΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

53. ΜΕΛΑΓΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

54. ΜΙΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

55. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ

56. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

57. ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

58. ΜΠΑΡΛΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

59. ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

60. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

61. ΝΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

62. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

63. ΟΡΓΕΤΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

64. ΠΑΓΙΑΣΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

65. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΣΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

66. ΠΑΠΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

67. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

68. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

69. ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

70. ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

71. ΠΑΤΙΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

72. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

73. ΠΑΦΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΣ

74. ΠΕΛΕΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

75. ΠΗΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

76. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

77. ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

78. ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

79. ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

80. ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

81. ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

82. ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

83. ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

84. ΣΥΛΛΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

85. ΤΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

86. ΤΖΙΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

87. ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

88. ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

89. ΤΣΑΜΟΥΤΑΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

90. ΤΣΑΝΕ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙΤΑΖ

91. ΤΣΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

92. ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

93. ΤΣΙΝΤΟΝΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

94. ΤΣΟΥΡΑΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

95. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

96. ΧΕΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΒΥΡΩΝ

97. ΧΙΟΚΤΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

98. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

99. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

100. ΧΡΟΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 

2o ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (Π.Ε.  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 

1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΗΛ

2. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4. ΓΚΙΡΤΖΗΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

5. ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7. ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

8. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ-ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

9. ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

10. ΚΟΚΚΑΛΗ - ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΝΗ ΛΗΔΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

11. ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ

12. ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

13. ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

14. ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

15. ΝΤΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

16. ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

17. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

18. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

19. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

20. ΨΑΛΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

 

3o ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ)  

1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Π.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

2. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Π.Ε.ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Π.Ε.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

4. ΒΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

5. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Π.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

6. ΒΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Π.Ε.ΑΡΤΑΣ)

7. ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

8. ΒΡΑΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

9. ΒΡΥΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Π.Ε.ΣΑΜΟΥ)

10. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

11. ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

12. ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Π.Ε.ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

13. ΓΡΥΜΠΙΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (Π.Ε.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

14. ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

(Π.Ε.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

15. ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Π.Ε.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

16. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (Π.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

17. ΖΩΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Π.Ε.ΧΙΟΥ)

18. ΘΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

19. ΚΑΒΒΑΔΑ-ΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ)

20. ΚΑΚΑΡΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΧΙΟΥ)

21. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)

22. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

23. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ (Π.Ε.ΑΡΤΑΣ)

24. ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

25. ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΗΣ)

26. ΚΙΑΤΙΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

27. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ (Π.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

28. ΚΟΚΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Π.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ)

29. ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

30. ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ)

31. ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΒΟΙΩΤΙΑΣ)

32. ΚΟΥΚΟΥΛΗ-ΓΚΟΥΣΑΡΗ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΦΩΚΙΔΑΣ)

33. ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (Π.Ε.ΛΕΣΒΟΥ)

34. ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Π.Ε.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

35. ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

36. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Π.Ε.ΕΒΡΟΥ)

37. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΑΧΑΙΑΣ)

38. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ ΓΙΑΣΕΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (Π.Ε.ΧΙΟΥ)

39. ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΗΣ)

40. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Π.Ε.ΡΟΔΟΠΗΣ)

41. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΓEΩΡΓIΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

42. ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Π.Ε.ΛΕΣΒΟΥ)

43. ΜΑΜΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Π.Ε.ΛΕΣΒΟΥ)

44. ΜΑΝΙΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (Π.Ε.ΧΑΝΙΩΝ)

45. ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ (Π.Ε.ΞΑΝΘΗΣ)

46. ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ)

47. ΜΠΟΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (Π.Ε.ΗΜΑΘΙΑΣ)

48. ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΛΕΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ)

49. ΜΠΡΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Π.Ε.ΒΟΙΩΤΙΑΣ)

50. ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Π.Ε.ΧΑΝΙΩΝ)

51. ΝΤΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

52. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΣΑΜΟΥ)

53. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Ε.ΛΑΡΙΣΗΣ)

54. ΠΑΠΑΓΑΛΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΑΧΑΙΑΣ)

55. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

56. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

57. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ)

58. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ (Π.Ε.ΗΜΑΘΙΑΣ)

59. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Π.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

60. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

61. ΠΙΕΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (Π.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

62. ΡΑΔΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Π.Ε.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

63. ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Π.Ε.ΕΥΒΟΙΑΣ)

64. ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

65. ΡΟΥΣΙΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ (Π.Ε.ΖΑΚΥΝΘΟΥ)

66. ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΛΕΣΒΟΥ)

67. ΣΑΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (Π.Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ)

68. ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (Π.Ε.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

69. ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ)

70. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

71. ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Π.Ε.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)

72. ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ (Π.Ε.ΚΙΛΚΙΣ)

73. ΤΣΕΜΕΚΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

74. ΤΣΙΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Π.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

75. ΤΣΟΓΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

76. ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

77. ΧΑΪΔΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Π.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ)

78. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Π.Ε.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

79. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ)

80. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (Π.Ε.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)